QR Kod Mezar

Wiki Article

QR Mezar
Sebep Qr Gömüt kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin kanalırasını mutlu etmek kucakin, Bizlerden ahir nesiller derunin; Büyüklerimiz üzerine haber kazandırmak midein Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Rastgele bir abonelik ve/yahut maaş ve salname ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin kanalırasını unutamayacağınız şekilde evetşayın ve yaşatın!. Tenha yapmanız müstelzim rahmetli ve/veya vefat edene ait fotoğraf, biyografi, vesika, şiir vb. materyalleri muhabere sayfamızda pay etmek ve bizlere telefon ile ulaşmanız. Qr Merkat sayfanız anık başüstüneğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (data matrix) pleksiglas üzerine basılı kopya olarak gönderilecek ve mezar taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu yahut QR kodu, makineler aracılığıyla okunabilen bir matris barkod türüdür. 1994 yılında geliştiren Japon şirketi Denso tarafından patentlenmiştir. şifre ekseriyetle kare beyaz zehir temel üzerine yağız motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR kodu, Japonya ve Lodosluk Kore'bile münteşir olarak kullanılmaktadır.


QR Mezar Zamanlı mı?
Hayır. QR çukur (Kare Kodlu Mezar) sistemi ile sevdiklerinizi müstakbel nesillere kalıt bırakabilirsiniz. Süre yok. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu qr kod mezar özeldir.

QRMEZAR nedir?
Rahmetlik karşı bir şeyler ekleyebileceğimiz veya merhumun adı, soyadı, doğum ve ölüm zamanı, biyografi, dua, foto, şiir, özel gün, ocak kılıkı kare kod mezar vb. Bu sayfada QR (Kod matrisleri). . Mezara mevrut görüşmeçilerin merhumun veya merhumun sistemini heveslimaları, sıkıntısızıllı telefonlarının kamerasını açmaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve bağlantıyı kovuşturulma etmeleri yeterlidir. Sistemimiz süresiz olarak çdüzenışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur ve asla olmayacaktır. Yalnızca yeni mezarlara değil bulunan mezarlara da uygulanabilmektedir. Yıprak yahut yeni mevcut mezarlarınız kare kod mezar sinein hamule üzerinde çallıkışan özel QR (Matrix Code) işlemlemeli pleksiglas yapıştırıcısını siz ömre bedel müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page